david gray - this years love

"..before i open up my arms and fall
losing all control
every dream inside my soul
and when you kiss me
on that midnight street
sweep me off my feet
singing ain't this life so sweet.."

David gray - freedom

"..time out on the running boards
we're running
through a world that lost its meaning
trying to find a way to love
this running
ain't no kind of freedom..
fasten on my mask
i'm bending to the task
i know this work is never finished
but if i close my eyes
i can still see you dancing
laughing loud and undiminished.."


dödhet + skolan

Åh hjälp, hektiskt dag! Vart i skolan från 13-17 sen blev det fika med barndomsvännen Sofia:) Var jättetrevligt tills jag skulle hem och insåg att det var 1,5 h kvar tills bussen gick.. inte lika trevligt, men det funka.. kom långt i boken iaf!;) Så idag fick vi reda på hur kursen skulle se ut och att första delkursen skulle bli ganska chill så det vart najs:) Men ändå är jag superstressad.. Har iaf lämnat in studieförsäkran nu, fixat en två av böckerna till 1:a delkursen och ska laga lite nattmat, har inte käkat sen imorse, no fuel left.. Imorrn är det skola igen från 10.15-16.00, och det gäller att vara på hugget för sen är det ett test som man måste fixa också.. orka;)
Puss!

Snookstyle


Daniel Adams-ray


Tomorrow

Yeah! Imorrn är det första dagen på min 5åriga lärarutbildning! Sen är det bara 4 år och 364 dagar kvar ;) Är sjukt taggad för morgondagen, och gött som det är börjar jag inte förrän 13.15 så det är najs:) Pappa kör nog in mig också så jag slipper bussjävlarna, ännu mer najs:) ooh, känner pirret i magen nu!! Ne detta kommer bli asbra tror jag, skönt att veta iaf vad man ska göra de kommande 5 åren.. Sjukt att jag (troligtvis!) är 26 år när jag är klar med utbildningen, freescht.
Nepp, nu ska jag se "Death at a funeral", dricka lite thé och käka flatisar och sen blir det hopp i säng!
Puss!

Stephen king är min gud

Ett axplock av alla Stephen King-böcker jag har hemma.. Bättre författare än honom får man leta efter! Nu väntar jag bara på att "The Dome" kommer ut på svenska.. Har lyssnat på den amerikanska ljudboken men uppläsaren var kass så lyssnade bara på halva boken.. En av favvoböckerna som inte är med här är "Det", sjukt jävla bra! Annars så är favoriterna av skräckmästaren "Staden som försvann", "Desperation", "Väktarna", "Pestens Tid", och såklart "Maratonmarschen" :) Nu ska jag börja läsa "Förbannelse" och be till gudarna att jag kan somna inatt;)
Puss!

Nollning!


Nostalgi/skryt

Sedan vi flyttade förra året har jag trott att alla mina pokaler och medaljer från Brottningen vart bortslängda av någon hemsk anledning men förra veckan hittade mamma en kartong fylld av dom! Blev så sjukt glad! För det är ändå något som man presterat och är stolt över som man en dag skulle vilja visa sina barnbarn:) Stoltast av allt är jag nog över SM-bronset och Guldet från brottartävlingen i Ålborg, Danmark och Guldet från Soft Touch Open. Och för att inte glömma alla priser man tog i Distriktmästerskapen:) hihi
Puss!

Bryggan


långa nätter


blingblingnails


neighbours

Kommer sakna världens bästa granne något så jävla mycket nu när jag åker tillbaka till Småland.. ååh:'(
Men nu är det dags! På tisdag (som ni ser nedan) så kommer kick-offen dra igång och mitt studentliv börjar på riktigt!!! OMG.. ;D
Kommer sakna dig Nina!
Puss!

TAGGAD

Snacka om en heeeeeeel deeeeeeeel crazy stuff! ;D Kommer bli helt jävla underbart!
Tur att jag söp skallen av mig i lördags så jag kan hålla mig nykter denna för att klara av veckan jag har framför mig! hihi, lär ju dö!
älskartgånger2!
Vad ska ni göra i höst?
Puss!

hallonmojs

Som LCHF-are är detta den perfekta efterrätten! Älskart!
Vispad grädde med frysta hallon och 70 procentig mörk choklad strimlad över.. ååh me likeee :)

skyline


grannar


Lördagens!

I lördags var vi först på förferre hemma hos jacob sen drog vi till Kg och festa lite till och till slut hamna vi på Lipz! Helkul kväll! Dock så blev jag sjuk av denna partykväll, så nu har jag både feber o halsont:'( Tur att man har världens bästa granne som tar hand om en när man är en liten sjukling!:) Nu blir det film med lillebror:)
Puss!

peace out


Brian Lichtenberg for Forever 21


11 augusti

Idag så har jag hjälpt mormor med städningen och sen tog vi en promenad till byn och hälsa på vid morfars grav, sen tog vi en tripp down memory lane och kikade lite på min gamla skola som jag gick på mellan förskolan och femman innan vi flyttade till Trollhättan.. haha många gooa minnen där ifrån kan jag lova;)!
Puss

susanna idag


Hos mormor

Igår var josefine, min kusin, här och hälsade på mig och mormor! Blev svampplockning och massa tjöt och en tripp till ladugården för att hälsa på kalvarna:) 

En riktig statuspryl...


mormor

Sitter hemma hos mormor nu i Långared och har fått i mig lite krubb:) Så lugnt och skönt här på landet.. Ska bli en mysig vecka hos älskade mormor:D Ska nog gå upp till lillkusinen och hälsa på lite nu tänkte jag!
Puss!

Frulle!


fin kväll

Ikväll blir det som sagt film och denna ska jag och nina mumsa goooodis till :D mumma!
Satt ute och tog en cigg på ninas balkong till denna vackra vy :) så jävla nice!

I syndens näste!

Ikväll blir det filmmys med bästa grannen nina och för en gångs skull så ska jag SYNDA! Eller jag har redan börjat synda;)
Puss!
hm.. undra om påsen är x antal månader gammal eller om de på jätten bara är jävligt tidiga i år? ;)

lonesome


And the tears come streaming down your face


Jag tänker på dig hela tiden. Jag har en knut i magen som inte vill släppa, en klump i halsen som gör det svårt att andas. För det gör så ont. Så jävla ont!
Snälla, älskade människa bli frisk..
Du finns i mina tankar dygnet runt, fejkade skratt är det som räddar mig från att sprängas sönder och samman dagarna igenom. Snälla du, glöm aldrig att du är det finaste för mig, det viktigaste för mig, du är mitt allt.
Jag älskar dig.

godermorgon!

Hejhopp! Uppe med tuppen är man idag! Sjukt trött dock.. Vakna 05.45 när nina skulle upp till jobbet, aah.. Men gött ändå att komma upp på morgonen:) Nu blir det dusch så man riktigt vaknar till liv, sen frulle och litta tv:)
Puss!

LCHFMiddag med ninosen


Överby med nina


God it makes me feel so good everytime i think about you


Grega, söta norskar och rädslan.

Älskar Andreas Gregas musik, den går djupt in i själen. En låt som satt sig liite längre in än de andra han gjort är en ny version av "rädslan" tillsammans med det norska bandet Karpe Diem och döpt om låten till "Ruter". Den är faktiskt sjukt bra, sen att det är söta norskar med i bandet gör en bara lite mer lycklig;)
Puss!

Vad är en hipster?

Hipster takeover. from Jessica Lehrman on Vimeo.


citat som etsar sig fast bakom hornhinnan


Morrn!

Blev en bloggfri dag igår..
Har just nu spenderat 3 nätter hos nina, fyllda med skräckfilmer! Att få sova i en riktig säng för en gång skull är inget jag tackar nej till haha ne men nu ska vi käka frulle och sen funderar vi på att våldgästa Vänersborgsfestivalen:)
Puss!

kjendisparty

hahaha, var inne på voe och hitta denna låten, hahha orka. ;) Astöntig låt men jag fastna verkligen för den och norsk "rap" - vem skrattar inte då?;)

Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Tackar gudarna för LCHF! ;)

som det lilla barn jag är..

Verkar jävligt kul!

idadenfina


Seven ages of rock

Hejhopp!
Nu är det fullt hus här igen! Hela familjen är hemma från Småland:) Fick även all min post som kommit i sommar och hjälp va kul det var att läsa all information om Linnéuniversitetet och lärarutbildningen, fan vad taggad man är nu!! Detta ska bli mitt livs bästa år!
Yeahyeah, nu ska jag byta om sen springa in till grannen:)
Puss!

Butlers


RSS 2.0