PARTEY


Bira bira bira!!

Ikväll sitter jag med nina o jenny och dricker öööööööööööööööl, mkt najs!;)
Puss!

Say whaaaat?!

Spenderar denna fuckiga regniga dagen med att kolla på So You Think You Can Dance, och OH MY FUCKING GOD! Kolla in detta klipp (går tyvärr inte att få in på bloggen, suck..). Killen (Alex Wong) är Balettdansör och gör ett KILLERPERFORMANCE tillsammans med Twitch.. Helt galet! Lätt bästa serien!
Puss!

sött i sommar från forever21


Wonderful - Annie Lennox

"..God it makes me feel so blue
Everytime I think about you
All of the heat of my desire
Smokin' like some crazy fire
Come on here
Look at me
Where I stand
Can't you see my heart burnin'
In my hands?
Do you want me?
Do you not?
Does it feel cold baby?
Does it feel hot?.."

I väntan på jenny

Satt ute på balkongen och tog en cigg samtidigt som jag lyssnade på Paolo Nutini's "Candy", kände mig sjukt deprimerad över vädret som är regnigt och grått kan jag ju säga er.. Blev att roa sig med kameran och knäppa några bilder. Om ca fem minuter är Jenny framme i Trollhättan! Dock ska hon hem en snabbis och käka o lämna sin resväska men sen kommer hon hit!! Jippy!:D Lär bli ca 3 ton tjejsnack kan jag garantera er!;)
Puss!

jennyPennywise


Ikväll, äntligen, kommer min lilla babe hem från Malmö!! Har saknat min bästis något fruktansvärt och är supertaggad på att få spendera helgen med henne:) Bilden ovan är från en utgång på Sand för några år sedan.. 2008 skulle jag tro att det var:) Finns ingen som henne, hon är en av de mest underbaraste männiksor jag känner, så jävla speciell:) Älskar dig tjejen!
Puss!

Food


platt

Morrn! eller god förmiddag ska man kanske säga:) Har precis kommit hem från grannen nina, lång väg detdära, hela 1 meter hem! ;) Har plattat hela hennes kaluffs, och det är inte lite hår att platta ska jag säga er! Nu ska jag städa i ordning lite i lägenheten för det ser ut som ett bombnedslag här hemma.. yeah,..
Puss!

AJ

Blev en snabbfika, hade så jävla ont i magen:'( Nu blir det lite käk och ikväll får det bli nån go rulle eller ngt:)
Puss



Fikatajm

Efter en helvetesmorgon (ajajajaj min mage säger jag bara...) så blir det fika i stan med ninosen:)
puss!

just nu


mat


bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

The sound of silence

Gissa om jag vart duktig idag! Har vart uppe med tuppen och gick upp så tidigt som 07.30:) Kan ha och göra med att jag sov hos grannen och hon skulle upp o jobba då, men ändå, jag gick inte o la mig igen när hennes plikt kallade utan satte på abnormt hög musik, duschade och fixade frulle! Älskar att vara hemma ensam i lägenheten:) Nu ska jag däremot ta en promenad bort till kiosken och köpa cigg i det fina vädret:)
Puss

baka, baka liten kaka..


Stilettos and Broken Bottles

Igår var vi på förferre hemma hos Linus, vart skitkul verkligen, kändes lite som "the old days" eftersom lollo var med o partajja:) Sedan drog vi in till stan där vi festa loss på olerran, lyckad kväll!
Puss

Trötter

Är kanppt mänsklig idag, blev en del igår.. Men det var skitkul att gå ut med min gamla vapendragare igen, muy funny!  Ska bädda ner mig i fotöljen med mysfilten o se på tv nu, återkommer senare ikväll med bilder från igår:)
Puss

I väntan på stormen

Gårkvällen var sjukt kul! Jag mötte upp Catja inne i stan och tog ett glas vitt på O'Learys uteservering, mysigt! Sen gick vi in och lyssna på trubadurerna och efter det braka partyt igång! Cool grej var också att Kirsten Dunst (Crazy/Beautiful, Spiderman osv.) var på olerran här i Trollhättan och på utanför Backstage såg vi Kiefer Sutherland (Jack Bauer i serien 24 tex..)! Antar att dom besöker Trollywood för att spela in nån film eller så:) Hörde att Alexander Skarsgård även var här.. hmm ;) Såg ju hans bror, Gustaf Skarsgård, på Butlers här om året + Torkel Petersson (då dom spela in filmen Patrik 1,5!). Sen har vi ju även haft besök av Nicole Kidman och Morgan Freeman! haha, jaja, nu har jag skrytit (heter det så?) klart om min kära hemstad som inte har så mkt mer att bjuda på.. ;)
Tog en fika med Louisa förut på stan, vart mys förutom att en svensexa höll igång brevid oss typ.. menmen:) 

Nu måste jag hoppa in i duschen för ikväll ska jag på förferre, antingen hemma hos Linus eller hos Jacob, med älskade Lollo!!:) Sen drar vi till Lippan!

Puss

Söta Lollo på Espresso House :)

Powerwalk


Idag har jag vart sjukt duktigt! Blev en timmes nonstop powerwalk/joggning med grannen Nina sen käka jag frulle som bestod av stekta ägg + majjo och flatbröd med räkost, mummmmma! Love LCHF<3 Nu har jag precis tagit ett långt skumbad..mm.. Funderar på om jag ska ringa Catja och se om hon vill ta ett glas vitt på O'Learys ikväll.. Eller kanske Backstage? Hade vart mys:)
Puss

DUNKA DUNKA

Idag dunkar jag Red Hot Chili Peppers, The Kooks och Broder Daniel. Knepig mix.. Men sånt är det, jag älskar all musik. Så länge jag får den där speciella känslan när en låt börjar spelas så är jag såld.
Puss

OMFG

Oh my fucking god! För flera år sedan (typ 5 år sen?) fick min mamma en bok i födelsedagspresent av min lillebror. Denna bok visade sig vara "Flickan från ovan". Jag läste denna och blev helt frälst! Jag skrev till och med en uppsats i engelska nationella när jag gick i nian om den och fick MVG! Som ni förstår så älskade jag verkligen boken.. Och vad får jag inte nu se? JO de har gjorts en FILM om den nu i år, hur grymt är inte det?! Hoppas bara den är lika bra som boken.. Dock betvivlar jag detta faktum.. Men gött najs är det iaf!
Så jag och syrran se filmen ikväll då Daniel och pelan är hos hennes farmor, så vi har huset för oss själva!:)

Du underbara människa

Det gör så ont.
Det gör så ont att se dig lida.
Det gör så ont att se dig bära på så mycket smärta.
Varje gång du fäller en tår sliter det i bröstet på mig, det känns som om en järnhand krossar mitt hjärta.
Klumpen i halsen växer som om det inte fanns något stopp, den vill sprängas, skjuta i höjden och blotta mina innersta känslor. Du är mina känslor. Du är det mest ömtåliga i denna värld och jag är rädd att om jag snuddar vid dig kommer du gå sönder.
Du bräckliga människa bli frisk.
Du olyckliga människa, utan ett dig, inget jag, och jag vill gärna vara kvar, men inte i en värld där du inte längre är.
Du underbara människa, jag vill hjälpa dig finna en väg tillbaks.

Elin hindrar mig från att blogga! ;)

Just denna veckan (fram till torsdag) Kommer jag vara hos min älskade syster och hennes familj, så det kommer bli dålig med bloggande fram tills jag kommer "hem". Men ni får ha en trevlig vecka, så får vi se om jag slänger in något inlägg här och där:)
Puss!

Last night


Sjuntorp

Dagen har jag spenderat med Syrrans familj, har vart mys! :) Blir det bra väder imorrn så ska vi antagligen ut med båten, gött!
Ha en fin kväll allihopa, nu ska jag mysa med charmtrollet ovan;)
Puss

Fyrverkerier

Ikväll är det Fallens Dagars avslutning = Fallsläpp och Fyrverkerier, lär bli grymt!

Förferre a lá ida och nina


Fallens dagar

Åh, då känner man sig mänsklig igen efter en dusch! Jävlar va skoj vi hade det igår! Var förferre hemma hos Jacob där Mattias gick loss på grädden som ni ser nedan, blev såklart Lippan efteråt där vi dansa sönder cowboybaren! Efterferren blev hos Jacob den med:) vinvinvin..
Ikväll vet jag inte vad som händer, ifall det blir partey med ninosen eller om jag tar en lugn kväll med syrran och hennes familj.. what to do, what to do..
Puss

Whip cream


just nu..

.. taggar jag till Robyns låt Dancing On My Own! Ikväll blir det partey hos Jacob! Självklart ska killarna ut sen men jag tror jag hoppar krogen, förfesten är ju ändå alltid roligast? ;)
Puss

stannar upp och flämtar


En riktig Lchf-frulle!

Ägg, bacon och en stor klick majonnäs!

Gipsy Night


Obeskrivbar kväll - gadjo dilo


Faffa och Fallens

Idag fyller min kära farfar år:D Hela 73 somrar har han fått uppleva än så länge:) Så idag ska vi till hans "ålderdomshem" och gratta med tårta och kaffe., kommer bli mys!
Står lite i valet och kvalet känner jag.. För idag börjar "Fallens Dagar" här i Trollhättan och det är = PARTEY! Men det ösregnar ute och blåser as hell så man blir inte så sugen på att dra ut.. Sen ska det ju vara fint väder imorrn så då får man parta till det kanske;)
Bilder från Fallens Dagar 2009!
Dagen innan hade vi vart i Linus stuga (Kungshamn) och kollat på Promoe och Mofeta & Jerre!
Nån random snubbe trodde nog att jag var vimmelfotograf när han hoppa in o posa när jag skulle fota mina gullungar..
Bilder från Fallens dagar 2008
Vi lyssnade på när Takida spelade, blev väldigt besvikna då de bara spela 3 låtar...

Puss!

Go'kväll

Har precis tittat på Hot tub time machine med lillebror, väldigt kass men samtidigt rolig film:P Nu ska jag gå och möta grannen nina som är påväg hem från jobbet, cya!
puss!

duktiga ida!

woooho.. kom precs hem från en powerwalk med nina, är HELT SLUT! Nu blir det cigg och frulle inne hos grannen min:)
Puss!

skulls and stripes


Hemmafrun ida

Hejhopp!
Har precis sagt hejdå till grannen nina som ska iväg och jobba, själv ska jag ställa mig vid spisen och laga tacolåda alá LCHF, kommer bli asgött! Sen ska jag baka oopsies med ost så man får en riktigt go kvällsmat och efter det ska jag städa lägenheten, kul...
Puss

JAAAAAAAAAA!

Så jävla gött!!!!!

Elin

Spenderade dagen hos Syster och hennes familj, tog en hel del fina kort på världens sötaste systerdotter! Finns inget finare charmtroll än lilla pelan:)

Lipz

Gårkvällen var helkul! Jag prova ett nytt vin som var lite väl lättdrucket, slutade med att jag blev aspackad och galen. Jag kommer ihåg alla mina vänner som jag var ute med men kommer inte ihåg en käft som vi träffade på krogen.. I mitt huvud partajade vi ensamma på lippan men en annan del säger att det var lilllle mer folk på plats (typ aplång toakö och knökfullt rökrum vittnar om det). Men kul hade jag iaf! Nu vet jag att man kanske inte ska dricka hela enlitarn utan kanske ska ta det lite lugnare nästa gång.. Som lär bli till helgen då Fallens Dagar drar igång.. Funderar faktiskt på att skippa Fallens i år.. Att följa med pappa hem till stugan i Småland och bara sola, bada och ta det lugnt:) Jaja, får se vad som händer:) Ha en toppendag!
Puss

Torp

Idag Höll jag och ninosen till på Torp, blev en kombination av Shopping och solning:) asgött! Nu ska jag fixa till mig, duscha osv, för ikväll blir det PARTEEY!
Puss!

HOLMES, toalettkonst och The Coffeebreakers på CAfé MIC i Vänersborg


Music all over me

Häromdagen när jag och min vän nina var ute och powerwalka så klaga hon på att jag hade alldeles för gammal musik på min mp3, och visst det håller jag med om men en av låtarna är sjuuuuukt bra, som man ska lyssna på med högsta volym! Lyssna och njut...

the godfather

"Someday - and that day may never come, I'll call upon you to do a service for me. But until that day, accept this justice as a gift."

Bond, James Bond

(bild)
'
(bild)
Kollar på Dr. No med familjen, mysssigt:) Han på bild ovanför (Sean Connery) är definitivt den bästa "bond-skådespelaren" enligt mig! Haha, det är så många dåliga kvalitéer i filmen men det har sin charm:)
Puss och god natt!

Fika med H

Blev en mysig kvällsfika med Hanna på Mejeriet, ett av de mysigaste och coolaste fiken i stan enligt mig:)

Light outside

Igår kväll kom Catja och Nina över till mig, så det blev lite thé på balkongen, mys! Idag så ska jag städa och få ordning här hemma innan päronen och lillebror kommer hem till småland och ikväll ska jag träffa Hanna som jag inte träffat på flera, flera månader så det ska bli skitkul!!
Puss

Shoreline

"..ooh, we're shadows
just shadows in the alley

i've got nothing
nothing to wait for
ooh..
where is life in this town?.."

haha

haha, snacka om att göra värsta tabben! Tidigare idag så ringde jag till en vän som heter Hanna som jag inte har hört av på flera månader men fick inget svar. Och nu alldeles nyss så ringde det anonymt (Hanna ringer ALLTID anonymt) på hemtelefonen så jag trodde såklart det var min vän.
- Ja det är Ida! (jag)
- Hej (anonym)
- Hej? (Jag)
- Hur är det? (anonym)
(Jag börjar asgarva och säger (då jag på tonfallet trodde det verkligen var hanna); haha, nämen hej!! Hur är det? Med mig är det bra!
- haha, vad roligt, jo här med! Vad gör du för något? (anonym)
- Inget alls, själv? (Jag) [Nu börjar jag misstänka att det kanske inte är hanna..]
- Nej, inte så mycket, jag tänkte att jag kunde komma över på en kopp kaffe? (anonym)
[baserat på tonfallet, DETTA ÄR INTE HANNA!]
- [utan att tänka mig för..]; Javisst, kom över! (jag) [HELVETE HELVETE HELVETE!]
- Ok, då kommer jag! Hejdå! (anonym)
- Hejdå........(Jag)
Så nu sitter jag här hemma HUNDRA PROCENT säker på att det inte var hanna som ringde och väntar besök från en fritt främmande människa.. OMFG. Hoppashoppashoppas det var nån som ringt fel, till nån annan ida!.. Tur att det finns kikhål på dörren så jag kan se vem jag bjudit över innan jag öppnar dörren.. Fast iof är det ju kodlås på porten där nere så kanske (HOPPAS!) kommer människan inte ens upp till ytterdörren.. Haha, så dumt det kan bli! Dessutom väntar jag besök ikväll av Catja men det var verkligen inte hennes röst heller.. Åh. Jag är kass när det gäller sådana här situationer..
Jaja, om det ringer på dörren så får jag väl öppna och göra det bästa av situationen. Kanske blir kul till och med?;D

Grillat

Mmm... Idag så bestämde jag och nina oss för att grilla lite granna:) Asgött blev det iaf!!
Puss

Från ninas balkong + skräckis

Slängde även in en bild på nina vid datan;) Nu ska vi däremot se på skräckis.. BUUUHUHUUH.... :O Hoppas jag somnar inatt;)
Puss!

Hurtig!

Efter att ninosen hade sett klart på "våra bästa år" så drog vi ut på en långpromenad, eller man kan kalla det för powerwalk. Vi gick ju ändå i en väldigt rask takt och stoppa inte en ända gång, förutom när vi stanna för att göra situps och armhävningar. Duktiga flickor!:) Nu blir det dusch och sen ska jag fixa lite käk och gå över till nina.
Puss!
[Bild på nina (ninahagstrom.blogg.se), tagen av mig.]

Bakisskakis

Oh my.. Gårkvällen var grym! Vin i mängder och 80procentig sprit.. Gratis svarttaxi och överkörda fötter! Helt gaalet! Men hjälp vad roligt jag hade det! Bilder kommer upp så fort jag hittar sladden till kameran, nu har jag precis vart på Jätten och handlat cigg, sockerfritt godis och en Loka med päron- och krusbärssmak. mumma! Så nu ska jag bara få i mig lite käk sen blir det nån go film:)
Puss!

Gaddis igår


God morgon

Idag står jag inför en hektisk dag! Men den första delen av dagen ska jag ägna åt sol och bad ute på Gaddis med nina och anna, kommer blir asgött!Ska bara få i mig lite frulle sen ska vi först till systemet innan vi hoppar i plurret! Återkommer om kvällens planer, kommer bli grymt!
Puss!

Ett glas vitt med nina i väntan på tjejerna


På min balkong


Godnatt

Har vart över hos bästa (;P) grannen nina och chillat ikväll, blev balkonghäng, thé och cigg = mys:)  Nu ska jag sätta på någon go rulle och somna.
puss!

sommarmusik

(bild)
En fin sommarkväll som denna lyssnar jag på Shwayze, visst de kom ut 2007 men jävlar vilka sommarkänslor man får när man lyssnar på corona and lime och buzzin', sen är james brown is dead jävligt najs också;)
Vad lyssnar ni på i sommar?
Puss!

Idas sommarvisa

Du ska inte tro det blir sommar

ifall inte nå´n sätter fart

på sommarn och gör lite somrigt,

då kommer blommorna snart.

Jag gör så att blommorna blommar,

jag gör hela kohagen grön,

och nu så har sommaren kommit

för jag har just tagit bort snön.

Jag gör mycket vatten i bäcken

så där så det hoppar och far.

Jag gör fullt med svalor som flyger

och myggor som svalorna tar.

Jag gör löven nya på träden

och små fågelbon här och där.

Jag gör himlen vacker om kvällen

för jag gör den alldeles skär.

Och smultron det gör jag åt barna

för det tycker jag dom ska få

och andra små roliga saker

som passar när barna är små.

Och jag gör så roliga ställen

där barna kan springa omkring,

då blir barna fulla med sommar

och bena blir fulla med spring.

Bild; Jenny, Nina och Jag på midsommar:)

sol och mat


RSS 2.0